Ricciardo: Realnost je takšna, da je Gasly svetlobna leta za Verstappnom

0

Daniel Ricciardo je presenečen nad zaostankom, ki ga ima njegov naslednik pri ekipi Red Bull Pierre Gasly za svojim moštvenim kolegom Maxom Verstappnom. Francoz je v letošnji sezoni povsem izgubljen, njegov zaostanek za Verstappnom v skupnem seštevku pa po polovici sezone znaša neverjetnih 118 točk.

Pierre Gasly je pred letošnjo sezono pri Red Bullu zamenjal Daniela Ricciarda, ki je odšel v Renault. Francoz se v svoji uvodni sezoni pri moštvu Rdečih bikov nikakor ne znajde, kar preseneča tudi Ricciarda.

“Gasly je v zelo težki situaciji, saj je realnost takšna, da je svetlobna leta za Maxom. Tako so pri Red Bullu po eni strani lahko srečni zaradi uvrstitev, ki jih dosega Verstappen, po drugi strani pa vedo, da bi lahko osvojili veliko večje število točk. Ne vem kaj se dogaja s Pierrom, saj je lani s Toro Rossom dirkal bistveno bolje. Nisem pričakoval, da bi lahko prišel v Red Bull in premagal Maxa, toda presenečen sem nad njegovim zaostankom.”

[wpmp_header_display name=”AKTUALNO” type=”type1″ source=”post” categories=”novice” posts_source=”all_posts” layout=”layout1″ custom_style=”off” maincolor=”#eeeeee” secondarycolor=”#eeeeee” thirdcolor=”#eeeeee” date=”true” date_format=”F j, Y g:i a” comments=”true” author=”true” category_show=”true” view=”false” social=”true” order=”DESC” orderby=”views” post_type=”undefined” categories_post_type=””]

  

Preberite tudi  Primerjava: Haas VF20 proti Haasu VF19 in Ferrariju SF90

KOMENTIRAJTE!

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj