Raikkonen: Med dirkami sem pil 16 dni zapored, a se tega sploh ne spomnim

0

Kimi Raikkonen je v pogovoru za Motorsport.com razkril dodatne podrobnosti o zabavah ki si jih finski dirkač udeleževal med dirkami Formule 1.

Finec z vzdevkom Iceman, ki je leta 2007 s Ferrarijem postal svetovni prvak in je že vrsto let eden izmed najbolj priljubljenih dirkačev na svetu, je bil predvsem ob začetku svoje dirkaške kariere znan po svojem divjem zasebnem življenju, ki so ga zaznamovale zabave in alkohol.

Raikkonen v svoji biografiji “The Unknown Kimi Raikkonen” razkrije marsikatero podrobnosti z začetka svoje kariere v formuli Renault, pa do Formule 1, kjer je do upokojitve leta 2009 dirkal za Sauber, Mclaren in Ferrari.

Finec tako razkriva, da se je leta 2012, ko je dirkal za Lotus, med dirkama v Bahrajnu in Španiji s prijatelji in kopico alkohola neprekinjeno zabaval kar 16 dni zapored. Kimi je nato na dirki v Barceloni kljub dvo-tedenskemu pijančevanju osvojil tretje mesto.

Raikkonen je svoje dogodivščine pojasnil za Motorsport.com:

“V bistvu se tega sploh ne spomnim. V večini primerov so me na to morali spomniti drugi. Potovali smo po Evropi in se zabavali, kar ni bilo za nas nič neobičajnega. V knjigi je opisan zgolj en primer, toda to se je dogajalo precej pogosto”

Preberite tudi  V ŽIVO: Mclaren predstavlja MCL35

KOMENTIRAJTE!

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj