Kubica: Russell je v dobri restavraciji, jaz pa si hrano pripravljam sam

Robert Kubica se je v letošnji sezoni vrnil v Formulo 1 z veliko vnemo in medijskim pompom. Njegova vrnitev se je po grozljivi rally nesreči, zaradi katere je utrpel trajne poškodbe roke, zdela skorajda nemogoča. Poljak, ki se v letošnjem Williamsovem bolidu nikakor ne znajde meni, da je Williams odgovoren za to, da njegov povratek ni tako veličasten, kakor bi lahko bil, saj s slabim bolidom pač ne more prikazati vsega, kar je sposoben.

Potem ko je George Russell v Budimpešti pokazal, da je Williams po katastrofalnem začetku sezone vendarle storil korak naprej, je bil Robert Kubica na Hungaroringu znova povsem izgubljen.

Kubica je po dirki priznal, da tudi sam ne pozna pravega vzroka za svojo slabo formo.

Ko sem poizkušal dirkati z nastavitvami, ki jih uporablja Russell je bilo še slabše, saj je njegov občutek v bolidu povse drugačen. George je zadovoljen z obnašanjem bolida in upam, da bom tudi sam kmalu našel prave nastavitve. Trenutna situacija pa je takšna, kot da imava pred sabo dva različna krožnika. George je v vrhunski restavraciji, jaz pa si hrano pripravljam sam.

 

Preberite tudi  Hamilton: Veganska prehrana je odpravila nihanja rapoloženja in bolečine v trebuhu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja