Hamilton: Red Bull ima prost sedež za Alonsa

0

Po dirki za VN Madžarske na Hungaroringu so se prvi trije dirkači na tiskovni konferenci zapletli v zanimiv pogovor o morebitni vrnitvi Fernanda Alonsa v Formulo 1. Medtem ko je Sebastian Vettel priznal, da ga Špančeva vrnitev sploh ne zanima, je Lewis Hamilton v šali dejal, da bi lahko Alonso pri Red Bullu zamenjal neprepričljivega Pierra Gaslyja.

Fernando Alonso je po koncu dirke na družabnem omrežju Twitter pohvali dirkanje Lewisa Hamiltona in Maxa Verstappna na Hungaroringu, v zadnjem času pa so vse bolj glasne govorice, da bi se lahko dvakratni svetovni prvak že v prihodnji sezoni vrnil v Formulo 1.

Vettel: Po pravici povedano mi je vseeno. Mislim, da me nikoli ni prav maral. Cenim njegove dosežke, saj je dober voznik, toda kot sem dejal se z njegovo morebitno vrnitvijo ne ukvarjam.

Verstappen: Morda bi s lahko vrnil kot menedžer družabnih omrežij. Fernando je bil do mene vselej zelo prijazen. Zelo rad ima dirkanje in v kolikor se mu bo ponudila priložnost, jo bo nedvomno izkoristil.

Hamilton: Formula 1 potrebuje najboljše voznike in Fernando zagotovo sodi v to skupino. Trenutno je na voljo vsaj en sedež, ki bi mu omogočal boj za zmage. Menim, da bi bila njegova vrnitev dobra za šport.

Verstappen: Morda bi ga lahko priporočil Totu Wolffu?

Hamilton: Valtteri zmaguje dirke. Po mojem mnenju imate vi prost sedež.

Verstappen: Tega nisem rekel.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj