Binotto: Ferrari še nikoli ni bil tako motiviran

0

Šef ekipe Ferrari Mattia Binotto poudarja, da Scuderia iz Maranella kljub visokemu zaostanku v skupnem seštevku, v drugo polovico letošnje F1 sezone vstopa z izjemnim zanosom in motivacijo, ki je večja kot kadarkoli.

Kljub temu, da ima Ferrari zgolj še teoretične možnosti v boju za letošnji naslov, Binotto zagotavlja, da se Scuderia ne bo predala in bo nadaljevala z razvojem letošnjega bolida.

Čeprav se je ekipa iz Maranella v letošnji sezoni najvišji stopnički že nekajkrat močno približala, je na koncu Ferrari zaradi takšnih ali drugačnih razlogov vselej ostal raznih rok.

Binotto ne dvomi, da bo Ferrari kmalu slavil tako pričakovano prvo zmago v sezoni 2019:

 

 

Čeprav se sezona ni izšla povsem po pričakovanjih, se nikakor ne nameravamo predati. Nadaljujemo z intenzivnim delom in naša motivacija je večja kot kadarkoli. Že nekajkrat smo bili zelo blizu zmage, toda na koncu nam je vedno zmanjkalo tudi nekaj sreče. Nadaljujemo z razvojem bolida in prepričan sem, da smo na pravi poti. Dokazali smo, da smo lahko konkurenčni tudi na počasnih stezah. Ne dvomim v to, da bomo kmalu dosegli prvo zmago v letošnji sezoni.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje