Berger: Vettlu pri Ferrariju zmanjkuje časa

0

Nekdanji dirkač Ferrarija Gerhard Berger meni, da se Sebastian Vettel po prihodu Charlesa Leclerca v Maranellu ne počuti več tako dobro kot prej, posledično pa na stezi ne zmore dati svojega maksimuma.

Berger meni, da Vettlu zmankuje časa za osvojitev naslova prvaka s Ferrarijem, kar je Nemčev veliki cilj. Nekdanji dirkač ekipe iz Maranella ne izključuje možnosti, da bi se štirikratni svetovni prvak posledično odločil za predčasno upokojitev.

 

“Vettlu počasi zmankuje časa, da bi Ferrariju pripeljal tako želeno lovoriko. Prav lahko bi se zgodilo, da bi se odločil za prekinitev pogodbe in odhod v dirkaški pokoj. Sebastian se mora v ekipo počutiti sprejeto in delati v prijetnem in sproščenem vzdušju. Trenutno se mu vidi, da trpi in vse skupaj me spominja na leto 2014, ko je v Red Bull prišel Daniel Ricciardo. Po Leclercovem prihodu mora dokazati, da je še zmeraj prvi dirkač in posledično se mu dogajajo številne napake. Sebov način dela je zelo podoben Schumacherjevemu, pa vendar morda ni toliko neposreden pri zahtevah o pravih kadrovskih rešitvah.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje