Alonso: Žal mi je, da Vettel misli, da ga ne maram

Fernando Alonso se je z začudenjem odzval na besede Sebastiana Vettla, ki je po dirki za VN Madžarske dejal, da ima občutek, da ga dvakratni svetovni prvak pretirano ne mara. Alonso Vettlove trditve zanika in poudarja, da proti Nemcu ne goji nikakršnih zamer.

Sebastian Vettel je po dirki za VN Madžarske na Hungaroringu priznal, da mu je vseeno ali se Fernando Alonso še vrne v Formulo 1. Vettel je hkrati razkril, da s Špancem nikoli nista bila v prav dobrih odnosih.

Fernando Alonso je po koncu dirke na družabnem omrežju Twitter pohvali dirkanje Lewisa Hamiltona in Maxa Verstappna na Hungaroringu, v zadnjem času pa so vse bolj glasne govorice, da bi se lahko dvakratni svetovni prvak že v prihodnji sezoni vrnil v Formulo 1.

Vettel je na tiskovni konferenci po dirki na vprašanje ali si želi vrnitve Fernanda Alonsa odgovoril:

“Po pravici povedano mi je vseeno. Mislim, da me nikoli ni prav maral. Cenim njegove dosežke, saj je dober voznik, toda kot sem dejal se z njegovo morebitno vrnitvijo ne ukvarjam.”

Alonso se je na Nemčeve trditve odzval z začudenjem:

“Slišal sem za njegove esede, ki pa ne držijo in žal mi je, da tako misli. Menim, da je bil najin odnos vselej zelo prijeten. Morda so mediji napihnili določene zadeve toda zagotavljam, da to ne drži, prej nasprotno.”

Preberite tudi  Rosberg: Hamiltona sem naučil lekcijo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja