Prost: Govorice so Vettlu prišle do živega

Legenda Formule 1 Alain Prost je prepričan, da je slabša forma Sebastiana Vettla v zadnjem času posledica pritiska, ki ga na Nemca ustvarjajo govorice o njegovi prihodnosti.

V zadnjem času so vse glasnejše govorice, da bi lahko Sebastian Vettel že po koncu letošnje sezone zapustil Ferrari in Formulo 1. Vettel ima veljavno pogodbo s Ferrarijem do konca prihodnje sezone, kljub temu pa so se tekom sezone pojavile govorice, da naj bi štirikratni svetovni prvak razmišljal o možnosti predčasne upokojitve, medtem ko bi ga v rdečem bolidu zamenjal Fernando Alonso.

Alain Prost meni, da so intenzivne govorice štirikratnemu svetovnemu prvaku prišle do živega, kar se odraža tudi pri njegovem dirkanju.

“Incident z Verstappnon je bil posledica njegove napačne presoje. Vsi lahko vidimo, da v zadnjem času ne dirka najbolje in morda je vzrok pomanjkanje koncentracije ali motivacije. Z govoricami o njegovi upokojitvi in dirkaški prihodnosti pri Ferrariju se nanj ustvarja velik pritisk s katerim se težko sooča. “

Preberite tudi  Video: Leclerc zadel v zaščitno ograjo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja