Lewis z zabave domov z novo spremljevalko

lewis-hamilton-zahra-elise

Lewis Hamilton se je z zabave za 40. rojstni dan ameriškega komika Kevina Harta odpravil domov z Instagram manekenko Zahro Elise. Že s prihodom na zabavo v svojem novem laferrariju je bil deležen ogromne pozornosti, še več pogledov pa je švignilo v njegovo smer, ko se je po zabavi usedel v luksuzni avtomobil simpatične manekenke.

Lewis Hamilton s svojim novim ferrarijem zasenčil vse na zabavi

Petkratni svetovni prvak Formule 1 je zagotovo pustil nepozaben vtis pri gostih zabave v Hollywoodu, ko se je pripeljal s 2,4 milijonov funtov vrednim ferrarijem, izdelanim po naročilu, nato pa zabavo zapustil v Range Rover Evoquu manekenke za fitnes Zahre Elise.

Preden je parček zabavo nadaljeval v manekenkini hiši, sta se ustavila na bencinski črpalki, kjer je Lewis pokazal, kakšen gentleman je, ko je v spremljevalkin avtomobil natočil gorivo. Šampion Formule 1 je bil oblečen tipično elegantno, v enobarvno jakno in lakaste gležnarje, medtem ko je Zahra pritegnila poglede v oprijeti enodelni obleki iz umetnega usnja.

Samooklicana »influencerka« ima več kot milijon sledilcev na Instagramu. Lansko leto so jo povezovali z olimpijsko legendo Usainom Boltom. Njen profil na družabnih omrežjih je poln »sočnih« fotografij v kopalkah in slik, ki prikazujejo njen zdrav način življenja. Zahro naj bi nekoč aretirali policisti, ker je gola pozirala v javnosti za foto snemanje.

Hamilton ponovno zaljubljen?

Od razpada osem let trajajoče zveze z Nicole Scherzinger leta 2015 so Hamiltona ujeli s številnimi ženskami. Njegovemu »šarmu« so podlegle Barbara Palvin, Winnie Harlow, Kendall Jenner, Rihanna, Nicki Minaj, Rita Ora in Sofia Richie, najnovejša pa je torej Zahra Elise.

Preberite tudi  Je FIA Leclercu podelila napačno kazen?

Britanec je pred kratkim oznanil, da želi nadaljevati z dirkanjem, dokler ne bo dopolnil 38. leta. To je starost, ki jo je dosegel Michael Schumacher kot sedemkratni svetovni prvak, preden se je prvič upokojil.

Mercedesov voznik je Davidu Lettermanu povedal:

»Michael se je upokojil, ko je imel 38 let. Jaz jih imam 33. Po mojem mnenju lahko vztrajam vsaj še pet let. Imam to priložnost. Z lahkoto bi jo lahko spustil sedaj, vendar se počutim, kot da bi jo zapravil, če se ne bi še naprej izboljševal, napredoval in vztrajal. Moram nadaljevati, dokler lahko, v bistvu, dokler mi ne bo več predstavljalo užitka.«

Hamilton o psihičnih težavah v Formuli 1

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja