Bivši manager toži Ricciarda za 11 milijonov evrov

Daniel Ricciardo se mora to poletje poleg dirkanja ukvarjati tudi s sodiščem. Toži ga namreč njegov nekdanji svetovalec, kakor poroča La Gazzetta dello Sport.

Poročilo navaja, da je tožbo v višini 11 milijonov evrov vložil Glenn Beavis, ki je bil od leta 2014 Avstralčev menedžer. Beavis trdi, da mu Ricciardo dolguje ogromno vsoto denarja na račun provizije, zaradi prestopa iz ekipe Red Bull v Renault v sezoni 2019.
Ricciardo meni, da Beavis nima utemeljenih zahtev:

»Trditev Glenna Beavisa nima nobene podlage. Kakšna škoda je, da se je odločil, da bo vložil to povsem neutemeljeno zahtevo, ki jo nameravam v celoti braniti v sodnem postopku.«

Avstralski dirkač se bo zagovarjal na sodišču v Londonu. Njegov odvetnik Jeremy Courtenay-Stamp je izjavil, da trditev nima nobene podlage in da bo obramba imela dovolj priložnosti, da to dokaže:

»Danielova pozicija je zelo jasna – prav nikakršnega smisla nima ta trditev. To bomo aboslutno zagovarjali. Do sedaj ste videli le njegovo zahtevo. Niste videli naše obrambe, ker ni bila vložena. Vendar pa bo vložena in v celoti bo zavrnila trditev, ki jo zagovarja Beavis.«

Preberite tudi  Verstappen: Najprej bi izbral modro, nato srebrno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja