Hamilton ponovno zaljubljen?

Hamiltona so v zadnjem času pogosto videvali z novo lepotico, špansko manekenko Cindy Kimberly. Zakrožile so govorice, da gre za Hamiltonovo novo ljubezen, toda Cindy zanika, da bi bila par. Pravi, da sta le dobra prijatelja, saj je večina njene ljubezni rezervirana za mačke in mamo.

 

View this post on Instagram

 

very productive times

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

Po poročanju časnika The Sun sta Hamilton in Kimberly preživela veliko časa skupaj predvsem v času predsezonskih testiranj. Španko so predhodno povezovali z Justinom Bieberjem, njena popularnost na družabnem omrežju Instagram pa je narasla že na 5 milijonov sledilcev.

Cindy Kimberly pravi, da so govorice pretirane in da z britanskim petkratnim svetovnim prvakom nista v romantičnem odnosu:

»Lewis je moj prijatelj. Spoznala sva se pred enim letom in imava veliko skupnih prijateljev. Sva zelo dobra prijatelja, in to je vse, kar lahko potrdim. Vsa prijateljstva pa so odprta za ljubezen. Moje srce je 70 % zasedeno z ljubeznijo do mačk in mame.«

Hamilton se je v Dubaju nag kopal z Nicki Minaj

Čeprav je Hamilton vidno naklonjen Cindy Kimberly, pa uradno ostaja samski že vse od leta 2015, ko se je razšel s pop zvezdnico Nicole Scherzinger. V tem času so ga povezovali s številnimi znanimi obrazi, kakor so Rita Ora, Barbara Palvin in Nicki Minaj. Hamilton se pač rad zabava, kakor lahko vidimo tudi iz njegovih objav.

Lewis Hamilton na divji zabavi na Coachelli

Preberite tudi  Hamilton: Vsi kličejo Tota Wolffa za sedež pri Mercedesu, tudi Verstappen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja