Hamilton: Bottas kopira moje nastavitve

0

Lewis Hamilton je prepričan, da je boljša forma njegovega moštvenega kolega Valtterija Bottasa v letošnji sezoni posledica dejstva, da je na Finčevo stran garaže prestopil Hamiltonov nekdanji inženir Riccardo Musconi.

Po slabih predstavah ob koncu lanskega leta, je Bottas letošnjo sezono začel kot prerojen, Finec pa po štirih dirkah tudi vodi v točkovanju svetovnega prvenstva Formule 1.

Hamilton meni, da je za boljše rezultate njegovega moštvenega kolega odgovoren njegov nekdanji inženir, ki je Fincu prenesel nekatere Britančeve nastavitve bolida.

Valtteri letos izgleda mirnejši in bolj osredotočen. Ima novega inženirja, s katerim sledita nekaterim mojim nastavitvam. Zanj je bil to korak v pravo smer, saj se letos bistveno bolje razume s svojim bolidom.

Hamilton hkrati zagotavlja, da svojemu moštvenemu kolegu več ne namerava prepuščati položaja na stezi, kot se je zgodilo na prejšnji dirki v Bakuju.

To se ne bo več zgodilo. Seveda bom dirkal pošteno, toda rad bi ga opozoril, da bom v takšnih primerih odslej ravnal drugače.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj