Carey: Lahko bi minilo še leto dni preden bo F1 TV delovala brezhibno

0

Prvi človek Formule 1 Chase Carey je razkril, da bi lahko minilo še kakšno leto, preden bo uradna F1 streaming platforma F1 TV Pro delovala povsem brezhibno.

Formula 1 je v lanski sezoni predstavila uradno streaming platformo, ki pa se je v prvem letu delovanja spopadala s številnimi težavami.

Potem, ko se je nov kolaps F1 televizije zgodil sredi dirke za VN Azerbajdžana, je Formula 1 vsem uporabnikom ponudila vračilo denarja.

Šef Liberty Medie Chase Carey sicer meni, da je F1 TV Pro odličen produkt a hkrati poudarja, da bodo za odpravo vseh pomanjkljivosti potrebovali še nekaj časa.

Menim, da je F1 TV Pro izvrsten produkt, ki uporabnikom omogoča spremljanje Formule 1 iz povsem drugačne perspektive. Gre za izredno kompleksen projekt in povsem normalno je, da se pojavijo določene težave. Zagotovim lahko, da delamo vse kar je v naši moči, da te hrošče čimprej odpravimo. Našim uporabnikom želimo zagotoviti najboljši možni produkt in morda bomo potrebovali še kakšno leto dni, da bo F1 TV Pro delovala povsem brezhibno.

Preberite tudi  Vergne: Ko sem dirkal za Red Bull so mi govorili kaj naj jem in kdaj moram spati

KOMENTIRAJTE!

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj