Ralf Schumacher: Bottas je zmagal zaradi Hamiltonovih težav

Nekdanji dirkač Formule 1 Ralf Schumacher ne verjame v preporod Valtterija Bottasa in meni, da je Finec na uvodni dirki v Melbournu slavil zgolj zaradi težav, ki jih imel z dnom bolida njegov moštveni kolega Lewis Hamilton.

Valtteri Bottas je v Melbournu s suvereno predstavo premagal vso konkurenco in slavil zmago na uvodni dirki nove sezone. Medtem ko so številni mnenja, da bomo v letošnji sezoni videli povsem drugačnega Bottasa, je Ralf Schumacher prepričan, da je Finec slavil zgolj zaradi poškodovanega Hamiltonovega bolida.

 “Menim, da je imel dober vikend, to pa je tudi vse. V kvalifikacijah je bil počasnejši od Hamiltona in brez poškodovanega dna na Lewisovem bolidu, bi ga težko premagal tudi na dirki. Dvomim, da je Bottas nenadoma doživel preporod, saj je to v motošportu zelo malo verjetno. Bottas je dokazal, da je lahko hiter, ne verjamem pa, da bi v takšnem ritmu zdržal celotno sezono.”

1 komentar

  • Tudi jaz imam isto mišljenje.gJazbec in g Plešej nista ničesar povedala da je bil Hamilton poškodovan samo kako je Botas zmagal in vse drugo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja