Wolff: Bottas ve kaj mora storiti, da ostane pri Mercedesu

0

Šef ekipe Mercedes Toto Wolff je svojemu varovancu Valtteriju Bottasu dal jasno vedeti, da mora biti v prihajajoči sezoni, že od samega začetka konkurenčen moštvenemu kolegu Lewisu Hamiltonu, v kolikor želi tudi v prihodnosti dirkati za moštvo srebrnih puščic.

Bottas je po dobrem začetku, v drugi polovici sezone 2018 izgubil priključek s svojim moštvenim kolegom. Medtem ko je Lewis Hamilton slavil kar na 11. dirkah, je Finec leto 2018 sklenil brez ene same zmage.

Bottasu pogodba z Mercedesom poteče po koncu sezone 2019, njegov šef Toto Wolff pa je svojemu dirkaču dal jasno vedeti, da bo moral za obstanek pri Mercedesu pokazati več.

[su_quote]Sezono mora začeti na nivoju na katerem je Lewis in vsi ostali dirkači, ki se borijo za naslov svetovnega prvaka. Valtteri se tega zaveda in verjamem, da mu lahko uspe. Dejstvo je, da je težko konkurirati petkratnemu svetovnemu prvaku, ki je na vrhuncu svoje forme, a menim, da ima potrebno hitrost, saj je to že večkrat dokazal. Verjamem, da se lahko bori za naslov. [/su_quote]

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj