Bo Verstappen za kazen postal komisar?

0

Predsednik Fie Jean Todt je namignil, da bi lahko Max Verstappen za kazen, zaradi incidenta z Estebanom Oconom po dirki za VN Brazilije, za en dan postal dirkaški komisar pod okriljem Fie.

Verstappen, ki je po koncu dirke za VN Brazilije želel fizično obračunati z Estebanom Oconom, je bil po odločitvi komisarjev kaznovan z dvema dnevoma opravljanja družbeno koristnih del pod nadzorom Fie.

Čeprav odločitev o Verstappnovi kazni še ni bila sprejeta, je predsednik Fie Jean Todt že namignil, kaj bi mladega Nizozemca lahko doletelo.

[su_quote]Po dirki so glave še vroče, toda za svoja dejanja je potrebno prevzeti odgovornost in se soočiti s posledicami. O kazni se še nismo odločili, toda zagotovo bo nekaj, kar bo imelo določen doprinos k svetu Formule 1 in motošporta. Morda bi lahko za en dan opravljal delo komisarja in se na ta način seznanil z značilnostmi njihovega dela. Fia v letu 2019 načrtuje izvedbo številnih izobraževalnih programov in prepričan sem, da bomo našli ustrezno rešitev.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje