Wolff: Bojim se, da je sezona 2018 pustila posledice na Bottasovi psihi

0

Šef ekipe Mercedes je po zadnji dirki sezone in po novi bledi predstavi Valtterija Bottasa priznal, da se boji, da so številna razočaranja v letošnji sezoni njegovemu varovancu prišla do živega.

Po dobrem začetku sezone je Bottas v drugi polovici sezone povsem popustil in Fincu ni preostalo drugega, kot da stopi v vlogo pomočnika Lewisu Hamiltonu v boju za njegov peti naslov svetovnega prvaka.

Medtem ko je Hamilton suvereno osvojil prvenstvo, je Bottas sezono sklenil na skromnem petem mestu. Šef ekipe Mercedes Toto Wolff je za Channel 4 priznal, da se boji, da so dogodki v letošnji sezoni Bottasu prišli do živega:

[su_quote]Do Bakuja, kjer je po predrti pnevmatiki izgubil zmago, mu je šlo zelo dobro. Ko dirkač naenkrat izgubi vse možnosti v boju za naslov ga to lahko psihično zlomi. Bojim se, da so letošnji dogodki pustili posledice na njegovi psihi. Upam, da pri Valtteriju to ne drži, saj je velik borec. V zimskem premoru ga bomo poizkušali znova motivirati, da se bo v prihodnji sezoni vrnil še močnejši.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje