Vettel po sezoni razočaranj potrebuje nekaj časa zase

Sebastian Vettel je po drugem mestu na zadnji dirki v Abu Dhabiju razkril, da si po številnih razočaranjih v letošnji sezoni, v tem trenutku želi predvsem nekaj počitka in časa zase.

Vettel je po odličnem začetku, v drugi polovici sezone izgubil priključek z Lewisom Hamiltonom, ki je z odličnimi predstavami po poletnem premoru brez težav osvojil svoj peti naslov svetovnega prvaka.

Tako Nemec, kot Ferrari sta si v drugem delu sezone privoščila preveč napak, Vettel pa si sedaj želi predvsem napolniti baterije.

V letošnji sezoni smo si privoščili preveč napak, kar sam brez težav priznam. Kot dirkač se dobro zavedam kako hitro gredo lahko stvari narobe in čaka me razmislek o stvareh, ki bi jih lahko storil bolje. Vem kaj moram storiti in vem, da letos nisem bil vselej v moji najboljši izdaji. V drugi polovici sezone smo se malce izgubili, kar mora biti pomembna lekcija za naprej. Sedaj potrebujem predvsem nekaj časa zase, toda vem, da bom naslednje leto v bolid znova sedel motiviran kot še nikoli.

Preberite tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja