Verstappen: Red Bull ne laže o Hondini moči

0

Max Verstappen opozarja, da se njegov šef Dr Helmut Marko ne šali, ko opozarja, da bo Honda v sezoni 2019 konkurenčna tako Mercedesu, kot Ferrariju.

Športni direktor ekipe Red Bull Dr Helmut Marko je prepričan, da se bo njegovo moštvo prihodnjo sezono s Hondinimi pogonskimi sklopi lahko borilo za sam vrh.

Prihodnje leto bo tudi prva ekipa Red Bulla uporabljala Hondine pogonske sklope in kljub mnogim pomislekom, je Marko prepričan, da se bosta Verstappen in Gasly lahko borila tudi za zmage.

Marko je o pričakovanjih pred prihodnjo sezono povedal:

Honda izjemno hitro napreduje in prepričan sem, da bomo imeli konkurenčen material. Zagotovo bomo na nekaterih stezah povsem na vrhu, medtem ko bomo poizkušali morebiten deficit pri moči nadoknaditi z našo šasijo. Naš cilj je boj za naslov svetovnega prvaka in prepričan sem, da nam s Hondo lahko uspe.

Verstappen se strinja z Markovim mnenjem in dodaja, da je sam pripravljen na boj za naslov svetvonega prvaka:

[su_quote]Vidimo Hondine podatke in številke ne lažejo. Honda ima velik potencial in tega ne bi govorili v javnosti, če ne bi bili prepričani, da to drži. Seveda ostajamo realistični in pričakujemo, da bomo vsaj na začetku pri moči pogonske enote še nekoliko zaostajali, zagotovo pa bo situacija precej boljša od tiste, ki jo imamo danes.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje