Odpuščeni Sirotkin: Še zmeraj ne razumem zakaj se to dogaja

0

Medtem ko je odločitev ekipe Williams, da bo ob Georgeu Russellu za ekipo iz Grova v prihodnji sezoni dirkal Robert Kubica, na obraz poljskega dirkača pričarala nasmeh, je novica pomenila velik šok za Sergeya Sirotkina.

Ruski dirkač, ki se tako po samo eni sezoni poslavlja Formule 1 je razkril, da je slabo novico izvedel šele v sredo zvečer, dan preden so pri Williamsu tudi uradno potrdili podpis pogodbe z Robertom Kubico.

Sirotkin je medijem v Abu Dhabiju povedal:

[su_quote]Ekipa me je o dogajanju obvestila šele v sredo zvečer, kar me je zelo presenetilo. Že prejšnji teden so me pri podjetju SMP obvestili, da se umikajo iz Formule 1, kar je že dalo slutiti razplet dogodkov. Kljub vsemu pa še sedaj ne morem verjeti kaj se pravzaprav dogaja. To je zelo slab dan zame. [/su_quote]

Medtem pa je odločitev o umiku glavnega Sirotkinovega sponzorja pojasnil tudi lastnik SMP-ja milijarder Boris Rotenberg:

[su_quote]Bili smo zelo negativno presenečeni nad porazno formo ekipe Williams na začetku sezone. Tudi razvoj je močno šepal, a kljub temu menimo, da je Sergey opravil dobro delo. Sedaj moramo pretehtati možnosti in videti kje bo nadaljeval svojo kariero.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje