Nielsen: Mick Schumacher je za razliko od Verstappna dobro izobražen

Dirkač Formule 3 in dober prijatelj Micka Schumacherja Nicklas Nielsen je prepričan, da sina sedemkratnega svetovnega prvaka Formule 1 Michaela Schumacherja čaka še lepa dirkaška prihodnost.

Mick Schumacher je letos z odličnimi predstavami v drugem delu sezone postal prvak evropskega prvenstva F3, Nielsen pa je o prijatelju spregovoril za danski BT:

Tudi zasebno ga poznam zelo dobro. Mick je zelo miren in običajen fant. Nikakor ni snob zaradi svojega imena. Je zelo topla in prijazna oseba, ki je vselej pripravljena na pogovor. Mick je popolno nasprotje Maxa Verstappna, ki mu ni mar za nič in nikogar ter ga zanima samo zmaga. Mick je za razliko od Maxa dobro izobražen. 

Nielsen je hkrati povedal, da Mick svojim prijateljem nikoli ni razkril ničesar o zdravstvenem stanju svojega očeta, ki še zmeraj okreva po hudi smučarski nesreči leta 2013.

To je povsem zaprta tema in nikoli ni spregovoril niti besede. Vem, da sta si bila zelo blizu, saj ga Michael vedno spremljal na karting stezah. Mick nikoli ni spregovoril o svojih čustvih, dejal je zgolj, da se včasih težko sooča s tem. 

Preberite tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja