Lauda z zdravniškim spremstvom v Abu Dhabi

0

Kljub temu, da Niki Lauda po posegu presaditve pljuč še ne more hoditi sam, je Avstrijec odločen, da odpotuje na zaključno dirko letošnje sezone v Abu Dhabi, razkriva Helmut Marko.

Niki Lauda, ki je avgusta uspešno prestal operacijo presaditve pljuč, je pred kratkim zapustil Splošno bolnišnico na Dunaju, okrevanje pa nadaljuje v domači oskrbi.

Avstrijec je avgusta zaradi zdravstvenih težav prekinil svoj dopust na Ibizi, po hujših zapletih pa so morali Laudo prepeljati v dunajsko bolnišnico, kjer je nato prestal transplantacijo pljuč.

Trikratni svetovni prvak je po posegu zaradi zapletov okreval na intenzivnem oddelku dunajske bolnišnice, kjer so v izjavi za javnost zapisali, da Lauda bolnišnico zapušča v dobrem zdravstvenem stanju, Avstrijca pa čaka še nekaj tednov rehabilitacije v domači oskrbi.

Laudin dober prijatelj Dr Helmut Marko pa razkriva, da je Avstrijec odločen, da odpotuje na zadnjo dirko sezone v Abu Dhabi.

Marko je za Blick povedal:

[su_quote]Govoril sem z Nikijem in povedal mi je, da je odločen, da pride v Abu Dhabi. Organiziral si je celo zdravniško spremstvo. Ta trenutek ne more niti sam hoditi, pa vendar vsi, ki ga poznamo vemo, da drži svoje obljube. Niki je neverjeten borec, ki si zasluži veliko spoštovanje.[/su_quote]

 

 

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje