Horner: Ocon je lahko srečen, da ga je Verstappen zgolj odrinil

0

Šef ekipe Red Bull je stopil v bran Maxu Verstappnu potem, ko je njegov varovanec po dirki v Parc Fermeju večkrat odrinil Estebana Ocona. Horner je po dirki dejal, da je imel Ocon srečo, da ni prišlo še do česa hujšega.

Max Verstappen je potem, ko je po trčenju z za krog zaostalim Estebanom Oconom ostal brez zmage na VN Brazilije, želel še fizično obračunati s francoskim dirkačem.

Horner je po dirki stopil v bran svojemu dirkaču:

[su_quote]Max je bil besen in Ocon je imel srečo, da je prišlo zgolj do prerivanja. Zaradi tega je ostal brez zmage in dal je vse od sebe, da je s poškodovanim bolidom prišel do cilja. Glave so bile vroče in Maxa sem moral miriti že po radijski zvezi. Ne razumem kaj je mislil Ocon, da je dirkal proti vodilnemu dirkaču. Vse smo naredili prav in bili smo pred zmago, nato pa zaradi nespametne vožnje Ocona ostali brez zmage.[/su_quote]

Komisarji so odločili, da bo moral Max Verstappen zaradi incidenta, ko je po dirki želel fizično obračunati z Estebanom Oconom, opraviti dva dni družbeno koristnih del pod nadzorom Fie.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje