Gazzetta: Leclerc je bil hitrejši od Vettla

0

Novinar italijanske Gazzette dello Sport Luigi Perna zatrjuje, da so testiranja v Abu Dhabija razkrila, da bo Charles Leclerc pri Ferrariju predstavljal resno konkurenco Sebastianu Vettlu.

Leclerc, ki je posezonska testiranja v Abu Dhabiju končal z najhitrejšim časom, je bil na stezi Yas Marina slabe štiri desetinke sekunde hitrejši od svojega moštvenega kolega Sebastiana Vettla. Čeprav ponavadi časi testiranj niso najbolj relevantni, pa je Luigi Perna drugačnega mnenja.

[su_quote]Moji viri znotraj Ferrarija so mi razkrili, da je bil Leclerc v podobnih razmerah hitrejši od Vettla. Gre za izjemno nadarjenega dirkača, ki bo Sebastiana gotovo še dodatno motiviral, saj si le ta ne bo smel privoščiti, da bi izgubil proti novincu. Po drugi strani ima Charles neverjetno željo po dokazovanju in prepričan sem, da bo želel takoj pokazati svojo vrednost. Velika napaka bi bila, če bi Leclerca postavili v vlogo drugega voznika in tako uničevali njegov talent. Arrivabene je pred težko nalogo, saj bo moral sprejeti prave odločitve.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje