Corinna Schumacher: Michael je borec in se ne bo predal

0

Žena sedemkratnega svetovnega prvaka Formule 1 Michaela Schumacherja Corinna, je v posebnem pismu zahvale razkrila nekatere podrobnosti o zdravstvenem stanju legendarnega nemškega dirkača.

Schumacherjevo zdravstveno stanje vse od hude nesreče, ki jo je Nemec utrpel pri smučanju v francoskih Alpah leta 2013, ostaja strogo varovana skrivnost.

Schumacher po številnih operacijah že več let s pomočjo celodnevne zdravniške oskbe okreva na svojem posestvu v Švici, informacije o njegovem napredku pa še naprej ostajajo zelo skope.

Schumacherjeva žena Corinna pa je avtorju pesmi namenjene Schumacherju “Born to fight.” Saschi Hercenbachu, v posebnem pismu zahvale razkrila nekatere podrobnosti tragedije, ki je prizadela družino Schumacher.

Hercenbach je za nemško revijo Bunte rakzril rokopis Corinne Schumacher:

[su_quote]Želim se vam zahvaliti za prijazne besede in vaše darilo, ki nam bo pomagalo prebroditi te težke čase, ki jih preživljamo v zadnjih letih. Smo izredno hvaležni za vse lepe besede, ki jih redno prejemamo, saj so nam v veliko oporo in pomoč. Vsi vemo, da je Michael velik borec, ki se ne bo nikdar predal.[/su_quote]

Irvine: Današnji dirkači so dobri, a nihče ni na Schumacherjevem nivoju

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje