Verstappen: Ferrarija sta bila preveč agresivna

2

Max Verstappen, ki je v uvodnem delu dirke trčil z obema dirkačema Ferrarija, krivde za trčenji ne priznava, saj meni, da sta bila Kimi Raikkonen in Sebastian Vettel preveč agresivna.

Verstappen je že v uvodnem krogu dirke trčil s Kimijem Raikkonenom in za svoj manever prejel kazen pribitka petih sekund. Kasneje je v žlici trčil še s Vettlom, Nizozemec pa krivdo incidenta pripisuje dirkačema Ferrarija.

[su_quote]V prvem krogu sem zgrešil šikano in menim, da se nisem vrnil na nevaren način. Kimi je bil preveč agresiven po zunanji strani, saj bi lahko počakal, da se vrnem na stezo. Kazen, ki sem jo prejel je smešna, saj bi težko storil kaj drugače. Tudi Sebastian bi lahko vedel, da se v žlici ne da prehitevati. Na koncu smo lahko glede na poškodbe bolida zelo zadovoljni s tretjim mestom. [/su_quote]

guest

2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Leonardo

Ha ha Max saj si zares talentiran voznik ampak spomin imaš pa k zlata ribica. Če v Youtube vpišeš maxove nesreče so vsa njegova prehitevanja identična temu kar je danes poskušal Vettel.
Tudi Maks, ko je zadaj izkoristi vsako luknjo in potem rine ob bolid nasprotnika in če se ne izide potem so krivi
nasprotniki, ki niso pustili dovolj prostora.
Da pa niti ne omenjam izjavo, da bi moral Raikonen počakati, da se on vrne na stezo. Ta je pa za smejat. 🙂

SimonJazbec

Leonardo, jaz vse te zabave jemljem samo kot šov in niti malo ne resno, je samo zabava za se smejati. A ne le Maxove, vse na splošno.
Zame šteje le proga…