Rosberg: Število Vettlovih napak je neverjetno

0

Svetovni prvak iz sezone 2016 Nico Rorberg je presenečen nad dejstvom, koliko napak so si v letošnji sezoni privoščili pri Ferrariju. Nemec je namreč prepričan, da je moč Lewisa Hamiltona premagati zgolj s popolno sezono.

Hamiltonu za peti naslov svetovnega prvaka ta konec tedna zadostuje že sedmo mesto, Rosberg pa poudarja, da se lahko pri Ferrariju za situacijo zahvalijo zgolj sami sebi.

[su_quote]Pomebna je konsistenca in Vettel je storil povsem nasprotno, saj je v zadnjih mesecih povsem izgubljen. Tako Seb, kot tudi Ferrari so povsem popustili in zato po poletnem premoru spremljamo prevlado Mercedesa. Izgledalo je, kot da je Vettel na dobri poti do naslova, nato pa se je situacija zaradi številnih napak povsem obrnila. Na ta način ne bodo nikdar premagali Hamiltona, saj Lewis napak skorajda ne dela, oziroma jih stori zelo malo. Vse skupaj je nekoliko neverjetno, saj je Sebastian štirikratni svetovni prvak od katerega takšnih napak ne bi pričakovali. Včasih izgleda, kot da si enostavno želi preveč ali pa nekoliko podcenjuje svoje tekmece. [/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje