Domenicali: Schumacher ni nikoli rekel niti besede proti ekipi

Preden je leta 2008 postal šef ekipe, je bil Stefano Domenicali sestavni del šampionske Ferrarijeve zasedbe s katero je Michael Schumacher ob prelomu tisočletja osvojil pet naslovov svetovnega prvaka.

Domenicali, ki se še danes z nostalgijo spominja sodelovanja s Schumacherjem je pred dirko za VN Mehike povedal:

Kar me je pri Michaelu najbolj navdušilo je to, da nikdar ni izrekel niti ene same besede proti ekipi. Ko je leta 1999 v Silverstoneu doživel hudo nesrečo, ker je zaradi naše napake ostal brez pritiska v zavorah, nikoli ni javno obtožil moštva. Ko si del skupine takšne stvari delajo razliko in zato je imel celotno ekipo na svoji strani. Od Michaela sem se se profesionalnega vidika ogromno naučil. Spominjam se kako je zaprl oči in v super počasnem posnetku analiziral vsak ovinek posebej. Zaradi takšnih stvari je bil Schumacher edinstven.
Preberite tudi  Španski mediji: Red Bull je želel Gaslyja zamenjati z Alonsom

2 komentarja

  • Michael res,da ni nikoli rekel proti Ferrariju,jim je pa pokazal z jasno gesto ko je ob nekem odstopu jezno vrgel volan ob tla in jim s tem povedal ,da če mu dajo toliko in toliko miljonov ,da je Ferrari navadna kripa.Zaradi tega je Alain Prost dobil odpoved,ker jim je povedal resnico.

  • Kristjan bi povedal kdaj in kje je do tega prišlo? Kot navijač Schumacherja dodobra poznam njegovo kariero pa za tole slišim prvič ………..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja