Arrivabene: Ne vem kako naenkrat vsi vedo za drugi senzor

0

Maurizio Arrivabene je priznal, da je Fia od Ferrarija zahtevala uporabo drugega senzorja za nadzor pogonskega sklopa, hkrati pa se vodja Scuderie sprašuje kako je informacija o dodatnem nadzoru sploh prišla v javnost.

V preteklem tednu je nemški AMuS poročal, da naj bi bi dodatni nadzorni senzor Ferrarijevega hibridnega sistema negativno vplival na hitrost ekipe iz Maranella v zadnjem obdobju. Arrivabene je v Suzuki tovrstna namigovanja označil za neresnična.

[su_quote]Kar se tiče hitrosti na ravninah smo bili od Mercedesa hitrejši v Sigapurju, medtem ko smo bili v Sočiju precej izenačeni. Izgubljali smo v počasnih ovinkih in imamo vse potrebne dokaze, ki to potrjujejo. Tematika našega sistema ERS je zelo kompleksna in strinjali smo se z nadzorom, ki ga je predlagala Fia, kar pa ni vplivalo na našo hitrost. Potrebno se je vprašati kako lahko naenkrat vsi vedo vse o drugem senzorju, saj gre za zelo kompleksen sistem, ki je intelektualna lastnina Ferrarija. Glede na to, da je takšna zadeva prišla v javnost upam, da ji ne bodo v prihodnosti sledile še kakšne, saj bi vse skupaj postalo zelo resno.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje