Vettel: Ferrariju se ni potrebno bati nobene steze

0

Sebastian Vettel pred zadnjimi šestimi dirkami sezone poudarja, da boj za naslov svetovnega prvaka še ni odločen, saj je na razpolago še dovolj točk. Nemec je prepričan, da bo Ferrari na vseh dirkah do konca sezone konkurenčen za zmago.

Vettel v skupnem seštevku svetovnega prvenstva za Lewisom Hamiltonom zaostaja 40 točk, kljub temu pa se dirkač Ferrarija v boju za naslov ne namerava predati in opozarja, da je do konca še dovolj dirk.

Čeprav Vettel priznava, da Ferrari izgube točk v Singapurju ni pričakoval pa meni, da se bo lahko Scuderia na vseh preostalih dirkah borila za zmago.

[su_quote]Lewis je rekel, da ni pričakoval, da bo v Singapurju pridobil 10 točk. Tudi mi nismo pričakovali, da jih bomo 10 izgubili. Do konca je še dolga pot in na voljo je še veliko točk. Nikoli nisem verjel trditvam, da imamo najboljši bolid, dejstvo pa je, da imamo zelo dober bolid. Sezono smo začeli zelo dobro, nato pa smo naenkrat v kvalifikacijah izgubili pol sekunde. Kljub temu smo dokazali, da smo lahko konkurenčni na vseh dirkališčih in prepričan sem, da se nam ni potrebno bati nobene steze do konca sezone.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje