Vettel: Dirkam proti trem bolidom

2

Sebastian Vettel po četrtem mestu na Ferrarijevi domači dirki v Monzi ni bil pretirano navdušen tako nad dirkanjem moštvenega kolega Kimija Raikkonena v prvem krogu dirke, kot pristopa celotne ekipe.

Nemec, ki je dirko začel z drugega startnega položaja je že v prvi šikani poizkušal z napadom na moštvenega kolega, a je Raikkonen s poznim zaviranjem blokiral kolesa in zaprl Vettla, ki pa je znova poizkusil v drugi šikani. Finec je znova zavzel obrambno linijo, nato pa je Vettla napadel še Hamilton in prišlo je do trčenja med glavnima kandidatoma za naslov.

Vettla, ki je po vrtenju padel na začelje startne vrste je čakal težak povratek v ospredje, po dirki pa ni bil najbolj zadovoljen s pristopom Ferrarija k dirkaškemu vikendu v Monzi.

[su_quote]Po startu sem poizkušal prehiteti Kimija, ki pa je dvakrat zaprl. Ko je to storil še v drugi šikani, se je ob meni znašel Hamilton in nisem imel prostora, da bi se izognil trčenju. Posledično sem imel močno poškodovan bolid in nisem najbolj zadovoljen kako smo pristopili k temu vikendu, predvsem v soboto, ko bi moral biti na pole positionu. Zame je zadeva jasna. Dirkam proti trem bolidom vključno z moštvenim kolegom.    [/su_quote]

[wpmp_header_display name=”Aktualno” type=”type1″ source=”post” categories=”all” posts_source=”all_posts” layout=”layout1″ custom_style=”off” maincolor=”#eeeeee” secondarycolor=”#eeeeee” thirdcolor=”#eeeeee” date=”true” date_format=”F j, Y g:i a” comments=”true” author=”true” category_show=”true” view=”false” social=”true” order=”DESC” orderby=”date” post_type=”undefined” categories_post_type=””]

  

guest

2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Matevž

Samo jamra….ta tip vedno samo jamra….

ewzkgx

Ja bi pa naredil nekaj v soboto da bi štartal prvi, a ti je kdo kriv, da te je Kimi premagal…