Tictum po izgubi vodstva: Bijem izgubljen boj ker se ne pišem Schumacher

0

Britanski dirkač Dan Tictum je potem, ko ga je v skupnem seštevku evropske Formule 3 prehitel Mick Schumacher razburil motošportno javnot v zapisu na socialnem omrežju Instagram v katerem je izrazil dvom v Schumacherjev preporod.

Schumacher, ki v zadnjem času dirka v izjemni formi je z novima dvema zmagama v Spielbergu prevzel vodstvo v skupnem seštevku F3 v katerem je dolgo časa vodil Tictum. Član Red Bullove dirkaške akademije je po koncu dirke na Instagramu zapisal, da se mu zdi nenaden dvig Schumacherjeve forme nenavaden.

Tictum je v svoji objavi opozoril na “nenavaden” preporod mlajšega Schumacherja:

“Ne želim si obtoževati nikogar, a proti Schumacherju in Schwartzmanu nismo imeli nikakršnih možnosti. Tudi njuni moštveni kolegi, ki so zelo dobri dirkači so bili daleč stran in mnog ljudje v paddocku F3 bi se strinjali, da je takšenn dvig forme zelo zanimiv.”

Tictumova objava je poskrbela za veliko vroče krvi, Britanec pa je nekaj časa še sodeloval v izmenjavi mnenj, preden je sporno objavo tudi izbrisal.

V enem izmed komenaterjev je Tictum zapisal:

“Bijem izgubljen boj, ker se ne pišem Schumacher.”

[su_quote]Not ideal is the best way I can describe the weekend here in Austria. I don’t like pointing fingers at anyone but to be honest, this weekend the pace in the car was not there. Set up mainly, as in the last race when we got the car better, we were pretty quick climbing from 7th to 4th. However compared to the top 2 no one on this grid had a chance. Even their other team mates who are good drivers were nowhere compared to them. Interesting is how I would describe their pace and I am confident many people in the f3 paddock will agree. I did the best possible as I always endeavour to do! Thank you to the team as always for their hard work. It’s not over until it’s over and I’ll make sure I arrive at the last round in the best shape I can #redbull #redbullracing #redbullring #fiaf3 ????#wafeproject A post shared by Dan Ticktum (@dan_ticktum) on Sep 23, 2018 at 11:18am PDT[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje