Raikkonen že letos za volanom Sauberja?

0

Kimi Raikkonen bi lahko že v letošnji sezoni testiral Suberjev letošnji bolid, saj je Finec po poročanju Motorsport.com v Hinwillu že opravil pomerjanje dirkaškega sedeža.

Potem ko je Charlec Leclerc pred kratkim v okviru Pirellijevega testiranja pnevmatik že preizkusil letošnji Ferrarijev bolid SF71H, bi se lahko z novo ekipo kmalu spoznal tudi Kimi Raikkonen, ki je v Sauberjevem domovanju v Hinwillu že opravil pomerjanje dirkaškega sedeža in se srečal z nekaterimi člani ekipe.

Medtem ko sta Ferrari in Mercedes pnevmatike za prihodnjo sezono preizkusila prejšnji teden  na dirkališču Paul Ricard, bo Sauber testiral konec oktobra v Mehiki, ko bi lahko za volanom Sauberjevega bolida videli tudi Raikkonena.

Finčev menedžer Steve Robertson je ob tem razkril, da je Sauber v precej boljšem položaju, kot je bil še pred nekaj sezonami.

[su_quote]Še pred dvema letoma Kimi nikakor ne bi dirkal za njih, saj si ga niti ne bi mogli privoščiti. Sedaj imajo precej več pokroviteljev in situacija je precej boljša. Sedaj imajo v svojih vrstah elitnega dirkača in svetovnega prvaka, kar jasno kaže na njihove ambicije.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje