Raikkonen: Nisem mogel storiti več

0

Kimi Raikkonen je bil po drugem mestu na VN Italije v Monzi močno razočaran. Finec je vodil večji del dirke, nato pa je moral zaradi težav s pnevmatikami zmago prepustiti Mercedesu in Lewisu Hamiltonu.

Raikkonen je bil sicer zadovoljen  s hitrostjo svojega Ferrarija, kljub temu pa ni imel možnosti, da bi ubranil Hamiltonov napad.

Bolid je bil dovolj dober za zmago, na žalost pa smo imeli težave z obrabo zadnjih pnevmatik. Na tej točki je bila dirka končana in to je bil naš maksimum. Poizkušal sem vse kar sem lahko, toda nisem ga mogel zadržati za sabo. Žal mi je predvsem zaradi navijačev, a to je dirkanje in naslednjič bomo poizkusili ponovno.”

[wpmp_header_display name=”Aktualno” type=”type1″ source=”post” categories=”all” posts_source=”all_posts” layout=”layout1″ custom_style=”off” maincolor=”#eeeeee” secondarycolor=”#eeeeee” thirdcolor=”#eeeeee” date=”true” date_format=”F j, Y g:i a” comments=”true” author=”true” category_show=”true” view=”true” social=”true” order=”DESC” orderby=”date” post_type=”undefined” categories_post_type=””]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje