Montezemolo: Žvižganje Hamiltonu je bilo ogabno

0

Dolgoletni predsednik Ferrarija Luca di Montezemolo je po dirki za VN Italije v Monzi ostro kritiziral vedenje italijanskih navijačev, ki so na podelitvi izžvižgali zmagovalca Lewisa Hamiltona.

Montezemolo, ki meni, da si Hamilton takšnega odnosa ni zaslužil, je po dirki za BBC povedal:

“Lewis je izjemen šampion, ki je bil vselej korekten in za njim je fantastična dirka. Pika. Kar se je zgodilo na podelitvi je zelo zelo slabo, da ne rečem kar ogabno.”

Po dirki je veliko polemik izzvala tudi Bottasova pomoč Hamiltonu, a Montezemolo v Mercedesovi strategiji ne vidi nič spornega:

“To je v tem športu nekaj povsem normalnega in tudi mi smo osvojili nekaj prvenstev, ko smo se poslužili moštvenih ukazov. To je del zgodovine in v tem ni nič spornega. Bottas je opravil svojo nalogo. Težko je zmagati, še težje pa je sprejeti poraze.”

[wpmp_header_display name=”Aktualno” type=”type1″ source=”post” categories=”all” posts_source=”all_posts” layout=”layout1″ custom_style=”off” maincolor=”#eeeeee” secondarycolor=”#eeeeee” thirdcolor=”#eeeeee” date=”true” date_format=”F j, Y g:i a” comments=”true” author=”true” category_show=”true” view=”false” social=”true” order=”DESC” orderby=”date” post_type=”undefined” categories_post_type=””]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje