Haas ima »poln kufer« svojih voznikov

0

Ekipa Haas naj ne bi bila zadovoljna z nobenim izmed svojih voznikov, saj sta oba prikazala zelo slab nastop prejšnji vikend v Singapurju. Novinar Jack Plooij je pred časom že poročal o tem, da so pri Hondi pripravljeni na predstavitev specifikacij svojega novega pogonskega sklopa, ki jo bodo izvedli že kar v Rusiji, namesto v ZDA.

Ko se je te dni sprehajal po paddocku, je opazil besnega Hassovega glavnega inženirja, ki je nadiral Magnussna in Grosjeana. Svojo izkušnjo je opisal na nizozemskem Radiu Veronica:

»Stali smo v dvigalu z glavnim inženirjem Haasa in le-ta niti malo ni bil navdušen nad vozniki. Magnussen morda misli, da ima zagotovljen sedež, toda očitno sploh ni tako. Bil je čisto iz sebe in jih imenoval: ‘Ti naši je**** vozniki!’«

To je bil kar velik preobrat, saj se je za Magnussna verjelo, da ima že skoraj podpisano pogodbo za prihodnost. Grosjean po drugi strani ni imel tako varne situacije, toda ta nova zgodba postavlja pod vprašaj tudi Magnussenovo mesto v Haasu. Res je nekoliko nekonsistenten, a Danec je po mnenju mnogih dovolj dober za ambiciozno ekipo, kakršna je Haas.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje