Webber: Če bi bil Bernie še tukaj, bi bil Hamilton že pri Ferrariju

0

Nekdanji dirkač Formule 1 Mark Webber je prepričan, da bi bil Lewis Hamilton že dirkač Ferrarija, v kolikor bi Bernie Ecclestone še vodil Formulo 1.

Hamilton, ki se mu pogodba z Mercedesom izteče ob koncu leta, bi moral že pred meseci podpisati nov dogovor, pa se to kljub napovedim še ni zgodilo.

Medtem, ko vsaj zaenkrat usoda štirikratnega svetovnega prvaka ostaja neznana, je Mark Webber prepričan, da bi Hamilton, v kolikor bi bil na čelu Formule 1 še zmeraj Bernie Ecclestone, že sedel v rdečem bolidu.

[su_quote]Avstralec je za Express Sport povedal: Če bi bil Bernie še v Formuli 1 bi ta trenutek Lewis skupaj s Vettlom dirkal za Ferrari. Bernie bi poskrbel, da se to zgodi. Vem, da si je zelo želel združiti Hamiltona in Vettla pri Ferrariju, a menim, da to sedaj ni več mogoče. [/su_quote]

Webber se hkrati strinja s trditvami nekdanjega šefa Christiana Hornerja, ki meni, da je denar glavni razlog zamika pri podpisu nove pogodbe.

[su_quote]Razumljivo si Hamilton želi vnovčiti svoje uspehe in postati eden izmed najbolje plačanih športnikov na planetu. Ta trenutek se dogovarjajo izključno o temu, koliko bo potrebno plačati, da bo Lewis še naprej dirkal za Mercedes. [/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje