Verstappen: Vedo česa sem sposoben zato me spoštujejo.

0

Max Verstappen je prepričan, da so ostri obračuni in trčenja na stezi, v katere se je v zadnjem času mladi nizozemski dirkač pogosto zapletel znak, da ga konkurenčni dirkači spoštujejo in jih ne jemlje, kot nekaj negativnega.

Verstappen, ki se je v zadnjih treh dirkah zapletel v incidente s Hamiltonom, Vettlom in Ricciardom je o hudih bojih, ki jih v letošnji sezoni doživlja na stezi povedal:

[su_quote]Opažam, da so z mano vsi agresivnejši, kot sicer, kar pa ni nič slabega, saj to pomeni, da me spoštujejo. Vedo namreč, da ne bom popuščal, in da me ni enostavno prehiteti. Vse to je znak spoštovanja, ki sem si ga izboril s svojim dirkaškim stilom. [/su_quote]

Verstappen je hkrati razkril, da namerava svoj pristop k dirkanju spreminjati zgolj pod pogojem, da bi mu to svetovali najožji sodelavci.

[su_quote]O dirkanju se pogovarjam veliko ljudmi, seveda pa je najpomembnejši moj oče. Veliko se pogovarjam tudi s Helmutom Markom, saj zelo dirkanje zelo dobro razume.  Zavedam pa se, da moram ob koncu dneva predvsem sam analizirati svoje dirkanje, saj sem jaz tisti, ki sedi v bolidu.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje