Maldonado: Primerjave med Verstappnom in mano so nekorektne

0

Nekdanji dirkač Formule 1 Pastor Maldonado je poudaril, da primerjave med njim in Maxom Verstappnom, ki se v zadnjem času vse pogosteje pojavljajo v javnosti niso korektne.

Nekdanji dirkač ekipe Williams in Lotus po prekinitvi partnerstva s svojim pokroviteljem, venezuelsko naftno družbo PDVSA, o vrnitvi v Formulo 1 ne razmišlja več. Maldonado je za La Derniere Heure povedal:

[su_quote]Nimam več sponzorjev oziroma finančne podpore iz svoje države in zato o vrnitvi v Formulo 1 ne razmišljam več. Trenutno situacija v Venezeueli ni idealna, a glede na splošno vzdušje se lahko stvari le izboljšajo. [/su_quote]

Maldonado si je v času svoje kariere zaradi številnih trčenj pridobil poseben sloves. Po zadnjih incidentih Maxa Verstappna pa mnogi mladega nizozemskega dirkača vse pogosteje primerjajo prav z Venezuelcem, kar pa Maldonado zavrača.

[su_quote]Max je izjemen dirkač. Še zmeraj je zelo mlad in povsem normalno je, da občasno še stori kakšno napako. Zagotovo potrebuje dodatne izkušnje, primerjave z mano pa so neprimerne in nekorektne. [/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje