Kimi: Seba je zelo težko premagati

0

Kimi Raikkonen je razkril, da je Sebastian Vettel nedvomno njegov najljubši moštveni kolega s katerim je sodeloval v svoji karieri. Kimi hkrati poudarja, da je Nemca izredno težko premagati, saj vselej dirka na najvišjem nivoju.

Raikkonen, ki je v dosedanji karieri sodeloval z dirkači, kot so David Coulthard, Juan Pablo Montoya, Fernando Alonso, Felipe Massa in Romain Grosjean, razkriva, da je prav Sebastian Vettel tisti s katerim najraje dirka v istem moštvu.

Raikkonen je za Gazzeto dello Sport povedal:

[su_quote]S Sebastianom nikoli nisva imela težav, saj v kolikor se kaj zgodi, se pogovoriva in greva naprej. Ko mi lani v Monte Carlu ni uspelo zmagati sem bil razočaran, a nisem bil jezen na Seba ali ekipo, kot so to pisali mediji. Je zelo iskren, kot sem tudi sam. Imava veliko skupnega in najin odnos je zelo neposreden in brez skrivnosti. Z njim sem se povezal precej bolj, kot s kakšnim drugim moštvenim kolegom, saj takšnega dirkača težko najdeš. Njegovo dirkanje je vedno na najvišjem nivoju, saj skorajda nima slabega dne in zato ga je zelo težko premagati.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje