Hamilton: Max zasluži več denarja, a Ricciardo je bolj konstanten

0

Lewis Hamilton je prepričan, da bo Daniel Ricciardo, kljub številnim špekulacijam o prestopu v Mercedes ali Ferrari, na koncu ostal pri Red Bullu.

Ricciarda, ki mu pogodba z Red Bullom poteče po koncu letošnje sezone se pogosto povezuje s prestopom k Mercedesu ali Ferrariju, toda Hamilton meni, da bo Avstralec le stežka našel svoje mesto pri dveh najboljših ekipah.

[su_quote]Po mojih informacijah ima Daniel moštvenega kolega, ki je mnogo bolje plačan, kljub temu pa so njegove predstave veliko bolj konstantne. Zelo pomembno je, da dirkaš v ekipi, ki ceni tvojo vrednost. Predvidevam, da ga poleg trenutne ekipe zanimata zgolj Mercedes in Ferrari, osebno pa vidim njegovo prihodnost pri Red Bullu. Ne zdi se mi prav verjetno, da bi prišel v našo ekipo, če pa pogledamo Ferrari se mi zdi, da si Kimi želi nadaljevati. Letos dirka zares dobro in ne izgleda, da bi imel težave s svojo starostjo. Ta trenutek je prvi dirkač Red Bulla in to ni slabo mesto za nadaljevanje kariere. Kmalu bo prišel dan, ko bo imel tudi Red Bull konkurenčen motor in takrat bodo še bolj konkurenčni. Zanj je najpomembneje, da nadaljuje s tem, kar počne sedaj.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje