Codemasters: F1 2018 bo izšla avgusta

0

Pri podjetju Codemasters so razkrili, da nadaljujejo z razvojem licenčne videoigre F1 2018, ki bo izšla 24. avgusta v okviru dirkaškega vikenda v Spa Francorchampsu.

F1 2018 bo že 9. uradna igra Formule 1, odkar so vajeti razvoja prevzeli pri podjetju Codemasters. Novo poglavje priljubljene dirkaške simulacije bo luč sveta ugledalo 24. avgusta in bo na voljo za platforme PlayStation 4, Xbox ONE (+ ONE X) in PC.

Po besedah direktorja franšize Paula Jeala bo F1 2018 igralcem ponudila številne novosti.

[su_quote]Zelo smo zadovoljni z odzivom, ki ga je doživela F1 2017 in s ponosom napovedujemo izid F1 2018, katere razvoj smo pričeli na zelo trdnih temeljih. V zadnjih letih smo razvili poseben odnos z uporabniki naše igre in komaj že čakamo, da jim razkrijemo številne novosti. Poslušali smo njihove želje in še razširili karierni način, ki bo igralca popeljal še globlje v svet Formule 1. V F1 2018 smo prav tako še povečali nabor klasičnih bolidov, ki so v lanski različici poželi izjemno dober odziv, hkrati pa igra vsebuje še številne druge novosti, ki pa jih bomo razkrivali postopoma.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje