Button: Mclaren je žrtev svojih napovedi pred sezono

0

Svetovni prvak iz sezone 2009 in nekdanji dirkač Mclarna Jenson Button je prepričan, da je njegova nekdanja ekipa nad začetkom sezone razočarana predvsem zaradi visokoletečih napovedi, ki jih je bilo moč iz Wokinga slišati pred začetkom nove sezone.

Button meni, da je Mclaren s konstantnimi uvrstitvami v točke sicer storil korak naprej, bi pa njihovi rezultati izgledali še bistveno bolje, v kolikor pred sezono ne bi napovedovali boja za najvišja mesta.

[su_quote]V Formuli 1 imamo tri velike ekipe, ki jih je trenutno težko izzvati, saj je za to potreben čas. Pri Mclarnu so že lani, pa tudi letos večkrat izjavljali, da imajo najboljšo šasijo in najboljši bolid. To so precej velike besede, ko tekmuješ proti Ferrariju, Mercedesu in Red Bullu. Mislim, da smo se lahko vsi prepričali, da to ne drži in lahko začetek sezone ocenimo kot razočaranje. Bilo pa bi povsem drugače, če ne bi govorili, da imajo najboljši bolid, saj je napredek viden. Na treh od štirih dirk sta oba dirkača osvojila točke, Mclaren pa je četrti v konstruktorskem prvenstvu. [/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje