Začenja se nova sezona F1 Esports serije, ki bo zmagovalcu prinesla 200.000 $

0

Nova sezona virtualnega dirkaškega prvenstva Esports se prične 13. aprila in tokrat bodo sodelovale prav vse ekipe, z izjemo Ferrarija. Sodelujete lahko tudi vi…

Premierna sezona Esports serije se je končala ob zaključku lanske sezone Formule 1 v Abu Dhabiju, ko je v velikem finalu slavil Britanec Brendon Leigh. Uvodna epizoda gaming prvenstva je doživela ogromen uspeh in razumljivo pri Liberty Media z začetkom druge izdaje popularne serije niso odlašali.

Kaj potrebujete za sodelovanje v F1 Esports:

[su_list icon=”icon: check-square”]

  • Vsaj 16 let
  • Ustvarjen račun na https://f1esports.com
  • Uradna igra Codemasters F1 2017
  • PC, PS4 ali XBox one
  • PSN Membership, Steam Account ali Xbox Live Gold Membership
  • internetna povezava

[/su_list]

Tokrat bo sezona razdeljena na dva dela. V prvem delu igralce čakajo štirje kvalifikacijski izzivi. Prvi bo na sporedu že 13. aprila, kjer boste na stezi v Shanghaiu postavljeni v vlogo Valtterija Bottasa, ki ga boste morali v zadnjih petih krogih iz šestega mesta popeljati do stopničk na progi, ki se bo sušila.

10 najhitrejših igralcev iz vsake platforme (PC, PS4, Xbox One) se bo nato pomerilo med sabo, najhitrejši trije pa se bodo uvrstili neposredno v t.i. Pro Draft v katerem bodo ekipe Formule 1 izbirale svoje predstavnike. Preostala prosta mesta pa bodo ekipe zapolnile s 40. najhitrejšimi igralci iz vseh kvalifikacijskih izzivov.

Po vseh izborih se bo pričelo prvenstvo Esports serije v katerem se bodo izbrani gamerji, v barvah svoje ekipe pomerili na treh uradnih dogodkih, ki bodo določili prvaka med vozniki in ekipami. Nagrada? 200.000$

Gaming prvak na Dirki Prvakov v pravem dirkalniku

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje