Tim Goss prva žrtev pri Mclarnu

0

Tehnični šef ekipe Mclaren Tim Goss zaradi rezultatov slabših od pričakovanj po vsega treh dirkah zapušča moštvo iz Wokinga.

Goss, ki je bil sicer član Mclarna vse od leta 1990, je eden od treh inženirjev, ki so bili odgovorni za projekt Mclarnovih bolidov v zadnjih letih. Poleg njega sta vodstveni oddelek sestavljala še Peter Prodromou (aerodinamika) in Matt Morris (inženiring), ki pa vsaj za zdaj ostajata na svojih položajih.

Pri britanskem moštvu sicer niso želeli potrditi odstavitve tehničnega šefa, Mclarnov predstavnik za stike z javnostjo pa je o zadevi povedal:

[su_quote]Mclaren je trenutno v fazi revizije svojega tehničnega oddelka. Revizija je del programa, ki bo ekipo popeljal na pota stare slave. Gre za proaktiven proces, ki zadeva različne dejavnike znotraj organizacije. Več podrobnosti bomo razkrili kmalu. [/su_quote]

Pri Mclarnu naj bi bili sicer najbolj razočarani nad svojim zaostankom za Red Bullom, saj so pred sezono načrtovali, da se bodo z ekipo rdečih bikov borili za tretje mesto v prvenstvu.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje