Ricciardo: Prisežem, da s Ferrarijem nisem podpisal ničesar

2

Daniel Ricciardo je zavrnil govorice, ki so pojavile v prejšnjem tednu in zatrdil, da s Ferrarijem ni podpisal predpogodbe, ali kakršnegakoli drugega dogovora.

Avstralcu po koncu letošnje sezone poteče pogodba z Red Bullom, najbolj pogosto pa se Ricciarda povezuje z odhodom v Mercedes, ali Ferrari. V kolikor bi Ricciardo prestopil v Scuderio, bi po letu 2014 ponovno združil moči s Sebastianom Vettlom, s katerim sta takrat skupaj dirkala za Red Bull.

Vettel je pred kratkim že povedal, da ga ne bi motilo, če bi se Ricciardo pridružil Ferrariju:

[su_quote]Skupaj sva dirkala zgolj eno leto, ki zame ni bilo najboljše, medtem ko je bila to zanj odlična sezona. Menim pa, da se povsem dobro razumeva in ne bi imel nič proti v kolikor bi v prihodnosti ponovno dirkala skupaj.[/su_quote]

Pred VN Bahraina so se pojavile govorice, da naj bi Ricciardo s Ferrarijem že podpisal pogodbo, po kateri bi naslednjo sezono v rdečem bolidu zamenjal Kimija Raikkonena. Ricciardo je v pogovoru za nemški Auto Bild tovrstne navedbe že zanikal.

“Prisežem, da nisem podpisal ničesar.”

Da dirkač Red Bulla še ni zamenjal delodajalca pa je potrdil tudi Helmut Marko:

“Daniel in Ferrari o tej zadevi sploh še nikoli nista govorila. Gre za govorice brez vsakršne osnove.”

Ricciardo: Pripravljen sem izzvati Hamiltona pri Mercedesu

guest

2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Marros

Če bi jaz bil Mateschitz bi v svojo pisarno poklical Marka in začel: ” Dragi moj Helmut, poznava se že celo večnost, zahvaljujem se ti za vse kar si naredil zame in za moje moštvo, ampak kot izobražen človek veš da vedno pride čas ko je treba prepustiti mesto mlajšim, poglej koliko sva že stara. No sam bom še ostal na čelu svojega podjetja saj sem Red Bull vendar jaz, ampak Helmut, dragi moj prijatelj, pojdi v svoj hotel in začni uživati svoja zaslužena leta.” In nato bi poklical Ricciarda in bi mu na vse mogoče načine poizkušal najti vzroke… Preberi več