Ricciardo: Nikoli nisem govoril s Ferrarijem

0

Daniel Ricciardo je pred začetkom dirkaškega konca tedna v Bakuju zanikal navedbe britanske revije Motorsport, da ima že sklenjeno predpogodbo s Ferrarijem za prihodnjo sezono.

Pred kratkim je Mark Hughes za Motorsport.com zapisal, da ima Scuderia po 30 juniju, v kolikor se Ricciardo ne odloči za drugo ekipo, zagotovljene ekskluzivne pravice za podpis pogodbe z avstralskim dirkačem. Ricciardo je na današnji tiskovni konfenrenci pred VN Azerjbadžana tovrstne navedbe zanikal in jih označil za neresnične.

[su_quote]Edina ekipa s katero sem se pogovarjal o novi pogodbi je Red Bull. Vselej so bili do mene zelo odprti in so jasno pokazali, da si me želijo zadržati. Zavedam se, da se pojavljajo različne govorice, ki pa niso resnične. Do tega trenutka se nisem pogovarjal z nikomer drugim, kot z Red Bullom. Želim si dirkati z bolidom s katerim se bom lahko boril za naslov in ne pravim, da to ni Red Bull. Dosegli smo eno zmago, ki pa ne bo zadostovala, v kolikor se želimo boriti za naslov.[/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje