Jos Verstappen: Max mora začeti razmišljati

0

Jos Verstappen, Maxov oče in nekdanji dirkač po incidentu na VN Kitajske meni, da je bil sinov napad na Sebastiana Vettla povsem nepotreben in poudarja, da mora Max v dvoboje z drugimi dirkači vstopati mnogo bolj premišljeno.

Verstappen starejši je prepričan, da je bila sinova napaka posledica slabe presoje in čeprav si ne želi, da bi Max spremenil svoj dirkaški slog opozarja, da mora k tovrstnim situacijam v prihodnosti pristopiti bolj preudarno.

[su_quote]Prehitevanje Vettla ni bilo pametno, saj ni bilo nobenih možnosti, da bi manever uspel. Šlo je za napačno presojo. V določenih situacijah mora Max začeti razmišljati. Ne želim si, da spremeni svoj pristop. V prvem krogu je prehitel dva dirkača, kar je storil perfektno in to si vsi želimo gledati. Ne želimo pa si takšnih manevrov, kot si ga je privoščil kasneje. Mora se naučiti kako se nadzorovati in mora pričeti razmišljati. O zadevi se moramo pogovoriti in jo analizirati. Sam se najbolje zaveda, da se takšne stvari ne smejo zgoditi.[/su_quote]

Verstappen prevzel odgovornost za trčenje s Vettlom

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje