Badoer: Schumija redno obiskujem

0

Dolgoletni testni dirkač Ferrarija Luca Baoder je razkril, da redno obiskuje Michaela Schumacherja, odkar je sedemkratni svetovni prvak leta 2013 doživel nesrečo pri smučanju v francoskih alpah.

Razkritje italijanskega dirkača je prišlo zgolj teden dni zatem, ko je Rubens Barrichello dejal, da mu Schumacherjeva družina ne dopusti, da bi obiskal nekdanjega moštvenega kolega. Badoer je za Diariodelweb.it. povedal:

[su_quote]Michaela redno obiskujem na njegovem domu, toda njegova družina želi, da njegovo stanje ostane skrivnost, kar v popolnosti spoštujem. Naredili bodo vse kar lahko, da bi Michael lahko v miru okreval. Corinna ne dovoli veliko ljudem, da ga lahko vidijo in spoštovati moramo njeno odločitev.[/su_quote]

Tudi Dr. Mark Obermann, direktor nevrološkega centra v Seesnu je Schumacherjeve navijače po vsem svetu pozval, da naj nikakor ne obupajo, saj je okrevanje dirkaške legende še zmeraj mogoče.

[su_quote]Glede na rezultate švedske študije se 30 do 40% pacientov v roku štirih let vrne k zavesti. Številni se nato vrnejo k življenju in svoji družini in lahko svoje otroke in vnuke spremljajo pri odraščanju.[/su_quote]

Barrichello: Preprečili so mi da vidim Michaela

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje