Alonso: Mclaren bo kmalu izzval najboljše tri ekipe

0

Fernando Alonso je po dobrem začetku sezone optimističen in je prepričan, da bo Mclaren v bližnji prihodnosti zapustil ekipe srednjega kakovostnega razreda in se preselil v boj za najvišja mesta.

Španec je prvo dirko v Melbournu končal na petem mestu in ne vidi razloga zakaj ne bi moštvo iz Wokinga kmalu izzvalo najboljše ekipe, začenši z Red Bullom.

[su_quote]Zagotovo bo iz dirke v dirko vse bolje. V tem bolidu je še ogromno potenciala, ki ga moramo odkleniti. Trenutno je Red Bull še zmeraj korak pred nami, saj so skupaj z Mercedesom in Ferrarijem del ekskluzivne skupine najboljših, toda pri Mclarnu se jim nameravamo kmalu pridružiti. Menim, da se bomo v naslednjih nekaj dirkah lahko dokončno poslovili od statusa ekipe srednjega kakovostnega razreda in se priključili privilegiranim trem ekipam. V tem bolidu se skriva neverjeten potencial in ne vidim razloga, da nam ne bi uspelo. Ne smemo pozabiti, da smo zelo pozno zamenjali dobavitelja pogonskih sklopov, posledično pa integracija med Mclarnom in Renaultom še ni popolna, a iz dirke v dirke bomo vse boljši. [/su_quote]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje